.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Roel van der Aa

Raad van State: Waalwijk mocht ‘hennephub’ Grass Company een jaar sluiten

DEN HAAG/WAALWIJK – De Raad van State vindt de langdurige sluiting van een bedrijfspand in Waalwijk nadat de politie daar grote hoeveelheden hennep, hash en wiet (25 kilo) aantrof meer dan terecht. Het pand fungeerde als centraal aanvoerpunt (hennephub) voor vier coffeeshops, drie in Tilburg en één in den Bosch.

 1. Altena denkt na over realiseren zonnevelden: ‘Elk project vraagt om maatwerk’

  Altena denkt na over realiseren zonnevel­den: ‘Elk project vraagt om maatwerk’

  ALMKERK - Om te kunnen voldoen aan de opgave om de uitstoot van CO2 te reduceren wil de gemeente Altena naast andere maatregelen ook inzetten op het realiseren van zonnevelden. Om daar handen en voeten aan te kunnen geven heeft het college van B en W een aantal uitgangspunten geformuleerd en die gedeeld met de gemeenteraad. Die sprak er dinsdagavond in technische zin over. Komende weken wordt de besluitvorming afgerond.
 2. Irritatie bij politiek, maar bestuur bieb staat open voor verhuizing ‘Drunen’. De vraag is alleen: waarheen?
  PREMIUM

  Irritatie bij politiek, maar bestuur bieb staat open voor verhuizing ‘Drunen’. De vraag is alleen: waarheen?

  DRUNEN - Het bestuur van Openbare Bibliotheek Heusden staat open voor verhuizing van de vestiging Drunen. ,,In ons toekomstplan noemen we een paar locaties", licht voorzitter Henk Willems vast een klein tipje van de sluier op. Volgende week ligt het plan van het bibliotheekbestuur bij de gemeente, aldus Willems. De politiek begon zich al geïrriteerd af te vragen waar het bleef.