Het moment surprème. Corné staat op het punt de zwangerschapstest te activeren. Roy kijkt toe, links draagmoeder Michelle en haar vriend Pieter.
Volledig scherm
PREMIUM
Het moment surprème. Corné staat op het punt de zwangerschapstest te activeren. Roy kijkt toe, links draagmoeder Michelle en haar vriend Pieter. © Jessica Vink/Vi Photography

Roy en Corné worden vader! De manier waarop is uniek in Nederland

Twee homo-mannen met een kind van een draagmoeder: dat is allemaal al gedaan. Roy en Corné uit Drunen zijn samen aanstaand vader, maar dan via hoogtechnologisch draagmoederschap. Als eerste in Nederland.  

 1. Brabantse Corné en Roy in finale House Rules NL: ‘We zijn nu zo dicht bij onze droom, het is onwerkelijk’

  Brabantse Corné en Roy in finale House Rules NL: ‘We zijn nu zo dicht bij onze droom, het is onwerke­lijk’

  Corné (37) en Roy (30) uit Drunen mogen het nu eindelijk vertellen: Het stel staat in de finale van het Net5-programma House Rules NL. Ze doen mee aan het klusprogramma in de hoop het prijzengeld bij hun grote droom te kunnen leggen. Het duo wil heel graag een kindje, maar dat heeft voor hun nogal wat voeten in de aarde. Het prijzengeld kan hen daarbij helpen. “Meedoen is heel pittig en heel heftig, maar zou het zo weer doen”, vertelt Roy.
 2. Stroopwafels als reddingsboei in een turbulent leven: ‘Ik leefde drie maanden in een bestelbusje’
  PREMIUM

  Stroopwa­fels als reddings­boei in een turbulent leven: ‘Ik leefde drie maanden in een bestelbus­je’

  DRUNEN - Op zeven weekmarkten, waaronder die van Drunen, verkoopt Wendy Huinink stroopwafels. Twintig jaar geleden had hij niet gedacht dat hij daarmee jarenlang de kost zou verdienen. Twintig jaar geleden zette een scheiding zijn florissante leven op zijn kop. Hij verhuisde meer dan veertig keer en leefde een poosje in zijn busje, maar de stroopwafels brachten redding.