Het Roze Kasteel, tegenwoordig Kasteel Steenenburg, in Drunen in de steigers. De restauratie die gisteren officieel startte moet in september zijn afgerond.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Roze Kasteel, tegenwoordig Kasteel Steenenburg, in Drunen in de steigers. De restauratie die gisteren officieel startte moet in september zijn afgerond. © Beeld Werkt

Roze Kasteel in de steigers; sloop en restauratie van start

DRUNEN - Hoe anders dan met roze koeken bij de koffie is dinsdagmiddag de officiële start van de restauratie van het Roze Kasteel gevierd. Het kasteel dat overigens tegenwoordig officieel als Kasteel Steenenburg door het leven gaat; al is het maar om aan te geven dat het Land van Ooit, waarvan het kasteel ooit stralend middelpunt was, al lang verleden tijd is.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”