Monique Dogger krijgt goede hulp van haar zoontje Thijn bij Krijg De Kleertjes
Volledig scherm
PREMIUM
Monique Dogger krijgt goede hulp van haar zoontje Thijn bij Krijg De Kleertjes © Sydney Douwes

Ruilpunt Krijg De Kleertjes in Elshout moet op zoek naar nieuwe locatie

ELSHOUT - Twee jaar mocht het Elshoutse ruilpunt van Krijg de Kleertjes gebruikmaken van een grote schuur in het dorp. Na de winter gaat het plat. Initiatiefneemster Monique Dogger is op zoek naar een nieuwe plek.

Groot en droog. Dat zijn de eisen waar een nieuw ruilpunt aan moet voldoen. ,,Veeleisend ben ik niet, maar het zou fijn zijn als ik de collectie kleding ook ter opslag kan laten staan", legt Monique Dogger uit. Het meest ideale is dat het nieuwe punt wederom in Elshout is. ,,Als ik daar echt geen nieuwe plek kan vinden, zal ik uitwijken naar omliggende dorpen.”

  1. De 80 van de Langstraat staat op de tocht door corona: ‘Het moet feestje voor iedereen zijn en anders niet’
    PREMIUM

    De 80 van de Langstraat staat op de tocht door corona: ‘Het moet feestje voor iedereen zijn en anders niet’

    WAALWIJK - De coronacrisis hangt als een donkere wolk boven het grote wandelevenement De 80 van de Langstraat. Begin juni hakt de organisatie de knoop door of de Kennedymars in het weekend van 12 en 13 september doorgaat. ,,We houden er ernstig rekening mee dat we een jaar over gaan slaan”, aldus Tijs van Beurden, voorzitter van stichting De 80 van de Langstraat. ,,Het moet wel een feestje voor iedereen zijn en anders niet.”