Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © stock.xchng

Schapen doodgebeten in Hedikhuizen, omwonende ziet wolf achter zijn paarden aanjagen

HEDIKHUIZEN - Meerdere schapen zijn afgelopen nacht in Hedikhuizen doodgebeten. Een omwonende zag een wolf lopen en schakelde de politie in. Dat heeft de politie gemeld via Facebook.

De inwoner van Hedikhuizen was wakker geworden van zijn paarden die onrustig waren. Hij vertrouwde het niet en ging uit bed om vanuit het raam te kijken wat er aan de hand was. Hij verklaarde dat hij een wolf achter zijn paarden aan zag jagen.

Ter plaatse konden agenten geen wolf of soortgelijke dieren zoals een hond ontdekken. De paarden bleven voor zover bekend ongedeerd. De volgende morgen bleken in de directe omgeving wel meerdere schapen te zijn doodgebeten.

  1. Middelbare scholen gaan open en de belangrijkste vraag is nu: Gaat iedereen over of niet?
    PREMIUM

    Middelbare scholen gaan open en de belangrijk­ste vraag is nu: Gaat iedereen over of niet?

    Wat te doen met de overgangsnormen? Hoe vullen we het gala in voor de eindexamenleerlingen? Vragen waar het middelbaar onderwijs, dat op 2 juni zijn deuren weer opent, een antwoord op moest vinden. En niet iedereen heeft hetzelfde antwoord op de belangrijkste vraag: gaat iedereen wel over? Vanaf aanstaande dinsdag gaan de leerlingen van het middelbare onderwijs weer naar school. De hamvraag is natuurlijk: wat te doen met de overgangsnormen?