Volledig scherm
© ANP

Scooterrijder berooft vrouw van tas: politie hard op zoek naar dader

WAALWIJK - De politie zoekt de dader van een straatroof in de Mr. van Coothstraat in Waalwijk. Een scooterrijder pakte de tas van een vrouw af en ging er vandoor. De straatroof werd woensdagmiddag om 12.15 uur gepleegd. In de tas zaten onder meer pasjes, mobiele telefoon en rijbewijs, maar verder geen geld.

Het slachtoffer liep over de stoep met een tas in haar handen. Een bestuurder van een scooter griste de tas uit haar handen. Hij reed daarna weg richting de Julianastraat. De scooterrijder was donker gekleed en droeg een helm. De politie is hard op zoek naar getuigen van de straatroof.

  1. Gebiedsverbod in strijd tegen overlast daklozen
    PREMIUM

    Gebiedsver­bod in strijd tegen overlast daklozen

    KAATSHEUVEL - Met een gebiedsverbod willen gemeente Loon op Zand en politie de overlast terugdringen van een groep mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het probleem speelt vooral in de omgeving van de Duinlaan, vlakbij de Loonse en Drunense Duinen. De politie controleert al regelmatig, deelt bekeuringen uit, maar heeft nu een extra instrument om de overlast aan te pakken. Wie in de fout gaat, kan voor minimaal 72 uur de toegang tot een gebied ontzegd worden.