Volledig scherm
PREMIUM
Gigli Ndefe of RKC Waalwijk during Excelsior - RKC Waalwijk NETHERLANDS, BELGIUM, LUXEMBURG ONLY COPYRIGHT BSR/SOCCRATES © BSR Agency

‘Soms komen dromen uit. Aan Ons de Victorie’

columnZou het dan toch? RKC weer in de eredivisie? Ik dacht dat 'we' nog jaren in de naar RKC’s hoofdsponsor genaamde divisie zou blijven plakken. Wat rest er immers nog van het mythische Wonder van Waalwijk? Maar dromen mag. En soms komen dromen uit. Wonderbaarlijk. 

Wie van de twee wordt de gelukkige? Want winnen is vaak een kwestie van mazzel. Zoals het mazzel was dat Excelsior woensdag níet van RKC won. Voetballers kunnen slechts hun best doen en hopen op geluk. En dat deden Fred Grim en zijn elftal!

  1. Leerlingen Willem van Oranje College zwoegen een week op de fiets voor Finn. ‘Mijn moeder vindt het niet normaal’
    PREMIUM

    Leerlingen Willem van Oranje College zwoegen een week op de fiets voor Finn. ‘Mijn moeder vindt het niet normaal’

    WAALWIJK - Somberte kleeft niet aan Finn de Jong (13). De Waalwijker is vrolijk, goedlachs. En het gezicht van Cycle4Children, waarvoor zeventien leerlingen van het Willem van Oranje College 700 kilometer zwoegen op de fiets. Om geld in te zamelen voor onder meer Duchenne, de ziekte die Finn zo dapper draagt. ,,Ik probeer plezier te halen uit de dingen die ik nog wél kan."