Volledig scherm
Het personeel van Autobedrijf Wouters gaat verder bij Van Mossel aan de Kraaivenstraat in Tilburg. © Van Mossel

Tilburgs Autobedrijf Wouters in handen van Van Mossel

WAALWIJK/TILBURG - Autobedrijf Wouters in Tilburg is overgenomen door de Van Mossel Automotive Groep in Waalwijk. Alle medewerkers gaan verder bij Van Mossel in Tilburg waar de merken Fiat, Jeep en Alfa Romeo worden verkocht.  

Autobedrijf Wouters, dat gespecialiseerd was in Italiaanse merken, opende in 1951 zijn eerste garage in Tilburg. Eigenaar Piet Wouters: ,,De markt verandert enorm en dat vraagt veel van de interne organisatie.” 

Toekomst personeel

De overname is volgens Wouters beter voor de toekomst van zijn personeel en zijn klanten. ,,Met een organisatie als Van Mossel worden vele extra voordelen geboden, zoals inkoopkracht, schadeherstel, financieringen, verzekeringen en leasemogelijkheden.” 

2,5 miljard euro

De Van Mossel Automotive Groep is in 70 jaar tijd uitgegroeid tot een enorme speler binnen de autobranche. Het bedrijf, met zijn hoofdkantoor in Waalwijk, telt circa 150 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Met ruim 3.200 medewerkers realiseert de groep inmiddels een omzet van circa 2,5 miljard euro op jaarbasis.