Twee gewonden bij botsing tussen twee auto's op A59 bij Waspik, man (36) is rijbewijs kwijt

Update + VideoWASPIK - Twee mensen zijn donderdagavond gewond geraakt na een ongeluk met twee auto's op de A59 bij Waspik. Omdat de politie er vanuit gaat dat één van de bestuurders dronken was, is zijn rijbewijs afgepakt. Het gaat om een 36-jarige Waalwijker. 

Hoe ernstig de verwondingen zijn van de twee is niet bekend. Beide auto's zijn zwaar beschadigd. Eén van de voertuigen kwam tegen de vangrail tot stilstand.

Eén van de betrokken automobilisten was in dergelijke toestand dat hij geen blaastest kon doen. In het ziekenhuis is bloed afgenomen. Omdat de politie er vanuit gaat dat hij onder invloed was, is zijn rijbewijs afgenomen. Of hij ook daadwerkelijk dronken was, moet later blijken uit de bloedtest. 

Volledig scherm
© FPMB / Erik Haverhals
Volledig scherm
© FPMB / Erik Haverhals
  1. Eindelijk vonnis in zicht over dodelijk bedrijfsongeval in Waalwijk: excuses aan nabestaanden
    PREMIUM

    Eindelijk vonnis in zicht over dodelijk bedrijfson­ge­val in Waalwijk: excuses aan nabestaan­den

    WAALWIJK - De 53-jarige directeur-eigenaar van het meststoffenbedrijf Van de Reijt in Waalwijk hangt nog altijd een straf boven het hoofd voor het bedrijfsongeval met twee dodelijke slachtoffers op 11 september 2014. Na verder onderzoek blijft de officier van justitie bij haar mening: het bedrijf heeft flinke steken laten vallen als het gaat om veiligheid. De rechter doet over twee weken uitspraak.