De familie Holman is al 2,5 jaar druk met de bouw van een nieuw bedrijfspand voor hun trappenmakerij. Van links naar rechts: Huub, moeder Ingrid, vader Frank, Chiel en Bart.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Holman is al 2,5 jaar druk met de bouw van een nieuw bedrijfspand voor hun trappenmakerij. Van links naar rechts: Huub, moeder Ingrid, vader Frank, Chiel en Bart. © copyright Marc Bolsius

Vader en zonen Holman bouwen eigen fabriek: niks prefab, maar metselwerk in kruisverband

KAATSHEUVEL - Grote vierkante dozen, bedrijventerreinen staan er vol mee. Zó wil ik het dus niet, dacht trappenmaker Frank Holman. Samen met zijn drie zonen bouwt hij in Kaatsheuvel een fabriek alsof het 1900 is. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.