Een wedstrijd op het sportcomplex van voetbalclub HHC'09 in Oudheusden. Als niets wordt gedaan aan de toplaag van het hoofdveld verslechtert de afwatering en verder en bestaat het risico dat de velden onbespeelbaar worden.
Volledig scherm
Een wedstrijd op het sportcomplex van voetbalclub HHC'09 in Oudheusden. Als niets wordt gedaan aan de toplaag van het hoofdveld verslechtert de afwatering en verder en bestaat het risico dat de velden onbespeelbaar worden. © Beeld Werkt

Velden op de schop, anders kunnen straks voetballers geen bal meer trappen

OUDHEUSDEN/DRUNEN - Niets doen is geen optie, want dan kan het zomaar gebeuren dat enkele velden van de voetbalclubs RKDVC en HHC'09 onbespeelbaar worden. En dat wil niemand. Daarom trekt Heusden nu 186.000 euro uit drie velden te renoveren.

 1. Mantelzorgorganisatie Mantel-Match versterkt Mijzo: ‘Naast zorg is soms ook extra aandacht nodig’

  Mantelzor­gor­ga­ni­sa­tie Man­tel-Match versterkt Mijzo: ‘Naast zorg is soms ook extra aandacht nodig’

  KAATSHEUVEL - Mantelzorgorganisatie Mantel-Match in Kaatsheuvel gaat samenwerken met zorginstelling Mijzo. Personeel van Mijzo dat in de wijkverpleging werkt, heeft de handen vol aan het verlenen van zorg. Tijd voor wat extra aandacht of ondersteuning is er vaak niet. ,,Vanaf nu kunnen wij op dat vlak bijspringen”, zeggen Monique de Man en Daniëlle van Wezel van Mantel-Match.
 1. Stuk bos en heide in brand op Vughtse Heide
  Play

  Stuk bos en heide in brand op Vughtse Heide

 2. Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom
  Play

  Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom