Volledig scherm
PREMIUM
Gratis parkeren vlakbij de winkels is een sterk punt van Drunen, aldus Herman van Herwijnen van stichting Kernmanagement Drunen. © Theo Peeters

Verzet tegen appartementen op plaats Aldi Drunen

DRUNEN - De bouw van 24 koopappartementen op het ‘Aldi-terrein’ aan de Grotestraat in Drunen, stuit op bezwaren. Tegen de vergunning voor complex ‘Dune’ zijn rond de vijf bezwaren ingediend bij de gemeente Heusden. Begin deze week sloot de termijn.

Eén van de bezwaarmakers is Jos Smits, die vlakbij het Aldi-terrein woont. Hij is op z'n zachtst gezegd zeer verbaasd dat voor dit bouwplan niet geldt dat geparkeerd moet worden op eigen terrein. ,,Tot op heden was die verplichting er altijd wél. Ook bij recente plannen nog.”

  1. Alternatief voor ‘dure cultuurhal’ verrast Waalwijkse verenigingen
    PREMIUM

    Alterna­tief voor ‘dure cultuurhal’ verrast Waalwijkse verenigin­gen

    WAALWIJK - Waalwijk zit flink in de maag met de veel duurder uitgevallen plannen voor een nieuwe ‘cultuurhal’, maar plots is een alternatief in beeld. Volgens wethouder John van den Hoven heeft zich een mogelijk andere oplossing aangediend voor het huisvesten van de amateurverenigingen, maar wil verder niets kwijt over de laatste ontwikkelingen. De verenigingen zelf reageren totaal verrast op het nieuws.