Van de besmette medewerkers zitten er veertien momenteel thuis met milde klachten. Eén personeelslid ligt in het ziekenhuis, maar niet op de Intensive Care.
Volledig scherm
PREMIUM
Van de besmette medewerkers zitten er veertien momenteel thuis met milde klachten. Eén personeelslid ligt in het ziekenhuis, maar niet op de Intensive Care. © Jens Verhagen/AD

Vijftien medewerkers van nootjesfabriek in Giessen besmet met het coronavirus

Bij de firma Snack Connection in Giessen is bij vijftien medewerkers het coronavirus vastgesteld. Dat melden de directeur van het notenverwerkingsbedrijf en de GGD West-Brabant. ,,We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat er geen verdere verspreiding plaatsvindt.”

  1. Hoe de strijd om een vergunning in Waalwijk escaleert: ‘Dit voelde als chantage’
    PREMIUM

    Hoe de strijd om een vergunning in Waalwijk escaleert: ‘Dit voelde als chantage’

    De ondernemer Burak Seferoglu ligt in de clinch met de gemeente Waalwijk. Hij sleept ze voor de rechter en laat ambtenaren onder ede verhoren. Volgens hem wordt hij ten onrechte afgeschilderd als crimineel en bewust tegengewerkt. Verstrikt tussen twee strijdende partijen zit een bekende Waalwijkse architecte. Zij voelde zich door de gemeente zwaar onder druk gezet om alle banden met Seferoglu te verbreken. ,,Het voelde als chantage.”