Volledig scherm
PREMIUM
Blije gezichten na de ontvangst van de cheques © Hans van den Eeden

Vincentius vereniging in de gemeente Heusden steunt maatschappelijke projecten

HEUSDEN - De Vincentius vereniging in de gemeente Heusden wil haar geld niet oppotten. Beschikbare middelen worden gebruikt om kwetsbare inwoners te helpen. Indien mogelijk steunt de Vincentius vereniging ook maatschappelijke projecten. 

Dit bleek vrijdagavond tijdens de uitreiking van de jaarlijkse cheques met een totaalbedrag van ongeveer € 20.000,- Het parochiezaaltje De Lantaarn in Vlijmen was tot de laatste plaats met bestuursleden van tal van initiatieven gevuld. Langzaam werd door bestuurslid Kees van Riel de spanning opgevoerd met welk bedrag er op de rekening zou worden bijgeschreven. 

  1. Stamcafé van Michael van Gerwen Den Braai in Vlijmen failliet, of toch niet

    Stamcafé van Michael van Gerwen Den Braai in Vlijmen failliet, of toch niet

    VLIJMEN - Stamgasten van Café Den Braai in Vlijmen hoeven zich geen zorgen te maken. Café Den Braai bv in Vlijmen werd dinsdag failliet verklaard door de rechtbank in Den Bosch. Maar wie er een pilsje wil gaan drinken kan er gewoon terecht. De bv Café Den Braai is failliet, maar dat geldt niet voor het café, zegt curator Maurice Winkels. ,,Het café is per 1 januari overgenomen door een andere onderneming.”