Jordy van Mook, bestuurslid hsv Heusden, in de roeivijver. De visclub is tegen de plannen om bij de roeivijver een recreatiepark te realiseren.
Volledig scherm
Jordy van Mook, bestuurslid hsv Heusden, in de roeivijver. De visclub is tegen de plannen om bij de roeivijver een recreatiepark te realiseren. © Roel van der Aa

Visclub Heusden ziet niets in plan recreatiepark bij roeivijver Drunen. ,,Het is uniek daar”

DRUNEN - Hengelsportvereniging Heusden ziet niets in de plannen voor de komst van recreatiepark Park Duinenrijk rond de roeivijver in Drunen. ,,Het is echt een bijzondere viswater. Er zitten enorm grote vissen. We vragen ons af of je aan de rand van een Natura 2000-gebied een recreatiepark wilt hebben”, stelt voorzitter Erwin van de Griend.

  1. Stroopwafels als reddingsboei in een turbulent leven: ‘Ik leefde drie maanden in een bestelbusje’
    PREMIUM

    Stroopwa­fels als reddings­boei in een turbulent leven: ‘Ik leefde drie maanden in een bestelbus­je’

    DRUNEN - Op zeven weekmarkten, waaronder die van Drunen, verkoopt Wendy Huinink stroopwafels. Twintig jaar geleden had hij niet gedacht dat hij daarmee jarenlang de kost zou verdienen. Twintig jaar geleden zette een scheiding zijn florissante leven op zijn kop. Hij verhuisde meer dan veertig keer en leefde een poosje in zijn busje, maar de stroopwafels brachten redding.