Volledig scherm
Het nieuwe distributiecentrum van bol.com is vanaf deze week operationeel. © Dolph Cantrijn

Volop banen bij nieuw distributiecentrum bol.com

WAALWIJK - Het nieuwe distributiecentrum van bol.com in Waalwijk dat woensdag is geopend barst van de vacatures. ,,Gemiddeld nemen we 50 mensen aan, per maand",  zegt Jos Goedhart hoofd personeelszaken bij Ingram Micro in Waalwijk. 

Ingram Micro (voorheen Docdata) verwerkt al sinds jaar en dag de goederen die via internet worden besteld bij bol.com. Ook nu de webshop een eigen distributiecentrum in Waalwijk heeft gebouwd, blijft Ingram Micro dat doen.  

Quote

Gemiddeld nemen we 50 mensen aan, per maand

Jos Goedhart, hoofd personeel Ingram Micro

Tot nu toe lukt het nog om voldoende personeel te vinden, zegt Goedhart. Maar de uitdaging wordt wel steeds groter. ,,Operators, kantoorpersoneel dat lukt wel, al zijn er nog genoeg vacatures. Wat op dit moment lastiger is om in te vullen, zijn de leidinggevende posities, zoals teamleiders op de werkvloer." 

Ook uitzendkrachten voor de drukke tijden rond Sinterklaas en Kerst zijn niet altijd makkelijk te vinden. ,,Dan moeten we echt de grenzen over, Europa in. We werken daarvoor samen met acht uitzendbureaus."

  1. Veel belangstelling voor presentatie Centrumplan Giessen/Rijswijk

    Veel belangstelling voor presentatie Centrumplan Giessen/Rijswijk

    GIESSEN/RIJSWIJK - Woensdagavond zijn tijdens een heel druk bezochte inloopavond in De Jager voor het eerst de plannen gepresenteerd voor het nieuwe Centrumplan Giessen/Rijswijk. Daarbij gaat het niet alleen om de invulling van het nieuwe centrum waarin de brede school De Parel al is gerealiseerd, maar ook over de locaties van de voormalige basisscholen de Ganzenhof in Giessen en de Kandelaar in Rijswijk en het huidige winkelcentrum de Zalmpassage in Rijswijk.

Waalwijk, Heusden e.o.