Volledig scherm
PREMIUM
De voormalige Lipsfabrieken in Drunen. Het kunstwerk met het carillon is inmiddels weggehaald. © Jeroen de Jong / Beeld Werkt

Vragen over toezicht op sanering grond Metal Valley

DRUNEN Heusden Transparant wil dat er goed toezicht komt op de sanering van de vervuilde grond op bedrijventerrein Metal Valley én op het opruimen van onder meer asbest in de voormalige Lips-gebouwen. 

De politieke partij dringt daar in vragen aan het college van burgemeester en wethouders van Heusden op aan, nu de gemeente bedrijfsgrond op Metal Valley heeft verkocht aan The Lips Company. Deze groep ondernemers kocht eerder al de bedrijfshallen van IJzergieterij Drunen.

  1. Van der Weijden flikt het: ‘Van bijna elke slag genoten!’
    teruglezen

    Van der Weijden flikt het: ‘Van bijna elke slag genoten!’

    Maarten van der Weijdens tweede Elfstedenzwemtocht zit er op! Na dagenlang zwemmen tikte hij vandaag iets na half acht 's avonds aan in Leeuwarden. Vermoeid, maar voldaan klom hij aan wal. Met zijn tocht haalde de zwemmer liefst €3.910.763,11 op. We hebben de laatste ontwikkelingen hier live bijgehouden voor je, inclusief video's, achtergrondinformatie en commentaar van onze verslaggevers ter plekke. Het liveblog is inmiddels gesloten, maar hieronder valt alles terug te lezen.