Volledig scherm
Het jarige Nieuwkuijkse bedrijf Hercuton biedt deze maand zijn led-scherm aan voor vrolijke boodschappen. Vandaag is het de beurt aan het bruidspaar Jannie en Martijn. © Hercuton

Vrolijke felicitaties langs de A59 bij Nieuwkuijk

NIEUWKUIJK  - Jannie Korthout uit Waalwijk en Martijn van Voorden uit Maurik stappen deze donderdag in het huwelijksbootje. Wie over de A59 bij Nieuwkuijk rijdt, kan dat niet ontgaan. Bouwbedrijf Hercuton op bedrijventerrein Het Hoog heeft een grote felicitatie op zijn gevel staan. 

Het Nieuwkuijkse bedrijf bestaat 25 jaar. Normaal presenteert het bedrijf alleen zichzelf op het 6 meter brede ledscherm op de gevel van het pand, deze maand krijgen ook anderen die kans. Wie deze dagen iets te vieren heeft, kon zich melden. ,,We hebben hele leuke inzendingen gehad", zegt Susan van der Geld van Hercuton. ,,Variërend van bijzondere evenementen, goede doelen, verjaardagen en deze bruiloft dus.” 

Jannie en Martijn zijn de eersten die op de gevel staan. En ook Linda Klein zal vandaag nog in led op het scherm verschijnen. ,,Zij wordt 50 jaar.” De bijzondere boodschappen zijn tot 21 september te zien. ,,Welke felicitaties er nog komen, blijft nog even een verrassing.”