Volledig scherm
PREMIUM
Waalwijk rekent erop dat zo'n zeven- tot achtduizend mensen het Muziekfeest op het Plein woensdag bezoeken. © Woods Fotografie

Waalwijk maakt zich op voor Muziekfeest: ‘De eerste fans verwachten we al ‘s ochtends vroeg’

WAALWIJK - De crème de la crème van de Nederlandstalige muziek komt woensdag naar Waalwijk voor het Sterren Muziekfeest op het Plein. De voorbereidingen lopen soepel.

Zo'n zeven- tot achtduizend liefhebbers van het rondreizende muziekfeest worden woensdag verwacht. Voor dag en dauw staan zij te wachten op artiesten als André Hazes, René Froger, Tino Martin en Jan Smit. ,,Ik hoor net dat de eerste bezoekers al om acht uur 's ochtends verschijnen om een goed plekje te kunnen bemachtigen", zegt Erik van Ginneken, directeur van de Tavenu, vol ongeloof na een gesprek met technisch producent van Avrotros Speer Stok. ,,Hij heeft me op het hart gedrukt dat dat echt waar is. 'Let maar op', zei hij.”

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.