Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Waalwijker rijdt door Drunen in gestolen auto, politie grijpt in

DRUNEN - De politie heeft maandag een 29-jarige Waalwijker aangehouden op de Grotestraat in Drunen. De man zou in een gestolen auto rondrijden.

Het voertuig is in beslag genomen en de Waalwijker zit vast in een cellencomplex in Den Bosch.

 1. Ooit fraaie polder als ‘lillukste stukske Brabant’
  PREMIUM

  Ooit fraaie polder als ‘lillukste stukske Brabant’

  WAALWIJK - Waspik krijgt wellicht een betere haven. Als het tenminste eerst nieuw industrieterrein slikt. Want anders is er volgens het Waalwijkse gemeentebestuur te weinig geld. Waspik wacht zo een sigaar uit eigen ‘dozen’. Die het dorp zelf betaalt door eigen leefbaarheid te verkopen. Zo is het gegaan met al die ‘dozen’ boven de A59. De ooit fraaie polder dingt nu mee naar de prijs voor ‘lillukste stukske Brabant’.
 2. Middelbare scholen gaan open en de belangrijkste vraag is nu: Gaat iedereen over of niet?
  PREMIUM

  Middelbare scholen gaan open en de belangrijk­ste vraag is nu: Gaat iedereen over of niet?

  Wat te doen met de overgangsnormen? Hoe vullen we het gala in voor de eindexamenleerlingen? Vragen waar het middelbaar onderwijs, dat op 2 juni zijn deuren weer opent, een antwoord op moest vinden. En niet iedereen heeft hetzelfde antwoord op de belangrijkste vraag: gaat iedereen wel over? Vanaf aanstaande dinsdag gaan de leerlingen van het middelbare onderwijs weer naar school. De hamvraag is natuurlijk: wat te doen met de overgangsnormen?