De nieuwe verkeerssituatie in de Baardwijkse Overlaat tussen Waalwijk en Drunen, als de GOL-plannen daar worden uitgevoerd.
Volledig scherm
De nieuwe verkeerssituatie in de Baardwijkse Overlaat tussen Waalwijk en Drunen, als de GOL-plannen daar worden uitgevoerd. © provincie Brabant

Weer even geduld aub; nieuw uitstel van oordeel over miljoenenplan Langstraat

DE LANGSTRAAT - Mourik-Besix gaat de plannen voor de Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat (GOL) uitvoeren, is de bedoeling. Deze combinatie heeft de aanbestedingsprocedure 'gewonnen'. Overigens is het nog volstrekt onduidelijk wanneer het bedrijf kan beginnen aan de miljoenenklus, omdat eerst de Raad van State zich nog over het grote toekomstplan voor de streek moet buigen.

  1. Simpele alcoholboete SV Capelle is nu een al jaren durend juridisch steekspel: ‘Dit móet rechtgezet worden’
    PREMIUM

    Simpele alcoholboe­te SV Capelle is nu een al jaren durend juridisch steekspel: ‘Dit móet rechtgezet worden’

    WAALWIJK - Alweer ruim drie jaar geleden kreeg SV Capelle een boete voor het schenken van alcohol aan minderjarigen. Die boete is al lang en breed betaald, maar nog altijd zijn SGP-raadslid Henk van Zelst en de gemeente Waalwijk verwikkeld in een juridische strijd. De kosten daarvan gaan die van de originele boete inmiddels ruimschoots te boven. Maar het is inmiddels voor beide partijen een principekwestie geworden.