De Baardwijkse Overlaat, tussen Waalwijk (onder) en Drunen (boven), met de nieuwe wegenstructuur als de GOL-plannen doorgaan. Zo'n beetje dwars door het midden de A59.
Volledig scherm
PREMIUM
De Baardwijkse Overlaat, tussen Waalwijk (onder) en Drunen (boven), met de nieuwe wegenstructuur als de GOL-plannen doorgaan. Zo'n beetje dwars door het midden de A59. © provincie Brabant

Weer praten over de GOL? Dat was toch allang beslist?

DRUNEN/DEN BOSCH - Het plan van de provincie om de stikstofproblemen rond Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat (GOL) op te lossen, rammelt en is wettelijk niet eens toegestaan. Dat stelt Van Gol naar Beter. De stichting grijpt de discussie aan om het eigen plan voor de Baardwijkse Overlaat opnieuw onder de aandacht te brengen. Maar de discussie was toch al lang afgerond, besluiten waren toch al genomen?

  1. Verzet tegen nieuwbouw autobedrijf Van Mossel in Waalwijk, vrees voor extra verkeer en stikstof
    PREMIUM

    Verzet tegen nieuwbouw autobe­drijf Van Mossel in Waalwijk, vrees voor extra verkeer en stikstof

    WAALWIJK - De gemeente Waalwijk moet een pas op de plaats maken met de plannen voor een nieuw logistiek centrum van autobedrijf Van Mossel op bedrijventerrein Haven Acht. Dat stelt de stichting Van Gol naar Beter. Ze sluit een gang naar de rechter niet uit als er nu al vergunningen voor de nieuwbouw worden verleend. Eerst moet volgens haar meer duidelijk worden over het extra verkeer en de stikstof.