De grijze auto in de Raadhuisstraat in Sprang-Capelle trekt de aandacht. De eigenaar krijgt een kleine week de tijd om de wagen weg te halen, anders doet de gemeente het op zijn of haar kosten.
Volledig scherm
PREMIUM
De grijze auto in de Raadhuisstraat in Sprang-Capelle trekt de aandacht. De eigenaar krijgt een kleine week de tijd om de wagen weg te halen, anders doet de gemeente het op zijn of haar kosten. © Michel Koster

Wie is vergeten zijn auto in Sprang-Capelle op te halen? Gemeente wil wagen snel weg hebben

SPRANG-CAPELLE - Wie heeft zijn of haar auto in de Raadhuisstraat in Sprang-Capelle laten staan, en is die 'vergeten’ op te halen? De grijze Opel trekt inmiddels de aandacht, met de roodwitte linten van de gemeente Waalwijk eromheen. Die wagen moet daar heel snel weg.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?