Volledig scherm
© Vitalii Hulai

Wijkagent verrast door tientallen ratten in Baardwijk

WAALWIJK -  Het was een opmerkelijke ontdekking. De wijkagent van politieteam Langstraat zag tientallen grote en kleine ratten in de Waalwijkse wijk Baardwijk lopen. De ratten komen waarschijnlijk op voer af dat eigenlijk voor andere dieren bestemd is.     

Een bewoner van een nabijgelegen pand had de ratten eerder ook gezien, maar hiervan zelf geen melding gedaan.  Inmiddels zijn alle partijen (gemeente, bestrijdingsdienst en boa’s) op de hoogte en wordt er snel actie ondernomen om de ratten weg te krijgen.

Volg het BD op Instagram
De mooiste foto’s en leukste video’s uit Brabant in jouw tijdlijn. Volg ons op Instagram en zie ons laatste nieuws tussen jouw verhalen.

  1. Tilburgse lookalike van James Corden zingt met Lamme Frans in carnavalsparodie Carpool Carnaoke
    video

    Tilburgse lookalike van James Corden zingt met Lamme Frans in carnavals­pa­ro­die Carpool Carnaoke

    TILBURG - Dit is dé Brabantse parodie op de populaire tv-serie Carpool Karaoke: Carpool Carnaoke! Vlak voor carnaval rijdt de Tilburger Thomas van Groningen (29), bekend van dj-duo Lanterfantje, met zijn favoriete carnavalszangers om hun hits mee te zingen. Wat het extra bijzonder maakt: de Tilburger lijkt sprekend op de presentator van de Britse Late Night Show met James Corden.