Volledig scherm
Deelnemers van de eerste Wollukse Kwis waren ook in de supermarkt te vinden. Voor 2,44 euro moest er, onder strenge voorwaarden, een avondmaaltijd bij elkaar worden gezocht voor de Voedselbank. © Sydney Douwes

Wollukse Kwis gaat op herhaling: 'We konden niet om alle positieve reacties heen'

WAALWIJK - De organisatie heeft even getwijfeld, maar de kogel is door de kerk. Volgend jaar is er opnieuw een Wollukse Kwis. 

De eerste editie in mei van dit jaar was een berg werk, dus de organisatie heeft zich nog even achter de oren gekrabd. ,,Maar we konden niet om alle positieve reacties heen. Zet maar vast in de agenda; kwisavond 11 mei, prijsuitreiking 18 mei." 

Het organiseren is zelfs alweer begonnen, zo meldt de stichting. ,,Na de zomervakantie komen we met informatie over de inschrijving." 

Aan de eerste editie op vijf mei van dit jaar deden 75 teams mee. 

  1. Geen uitzondering voor gasloos bouwen in Elshout
    PREMIUM

    Geen uitzonde­ring voor gasloos bouwen in Elshout

    ELSHOUT - Drie toekomstige bewoners van nieuwbouwwijk De Gorsen in Elshout vangen bot met hun verzoek om hun woning tóch te mogen aansluiten op het gas. De gemeente Heusden honoreert niet hun verzoek om een uitzondering te maken op de Gaswet. Alleen als er ‘zwaarwegende redenen van algemeen belang’ zijn die het strikt noodzakelijk maken om huizen op gas aan te sluiten, kan de gemeente van de regels afwijken. En die redenen ziet Heusden niet.