You-Tuber Bart Baan heeft zijn slaapkamer omgebouwd tot studio nu hij niet meer vanuit de Efteling vloggen kan. ,,We maken elke dag een video.”
Volledig scherm
PREMIUM
You-Tuber Bart Baan heeft zijn slaapkamer omgebouwd tot studio nu hij niet meer vanuit de Efteling vloggen kan. ,,We maken elke dag een video.” © Dolph Cantrijn

Zet je in alle vroegte de wekker om een Eftelingkaartje te bemachtigen, kom je niet verder dan de parkeerplaats

KAATSHEUVEL -  YouTuber en Efteling-fan Bart Baan uit Drunen zette maandag om 06.00 uur ’s ochtends zijn wekker om in alle vroegte een ticket voor de testdag in de Efteling te kunnen bemachtigen. Die gaat zaterdag niet door vanwege een gebrek aan animo. Dat was wel het állerlaatste wat hij had verwacht.

 1. Kou moet uit de lucht na conflict over ‘ingepikte’ voortuintjes: SGP Waalwijk doet oproep

  Kou moet uit de lucht na conflict over ‘ingepikte’ voortuin­tjes: SGP Waalwijk doet oproep

  WAALWIJK - Het conflict over de ‘ingepikte’ voortuintjes in de Van Berckenrodelaan in Waalwijk heeft de emoties flink doen oplaaien. De gemeente moet nu eerst de ernstig verstoorde verhoudingen met betrokken bewoners zien te herstellen. Die oproep doet de SGP. Ze vindt dat de gemeente daarom nu even pas op de plaats moet maken met de plannen, ook al heeft ze de rechtszaak over de tuintjes gewonnen.
 1. Politie houdt grote controle in omgeving fruithandel De Groot na nieuwe schietincidenten
  Play

  Politie houdt grote controle in omgeving fruithan­del De Groot na nieuwe schietinci­den­ten

 2. In het plantenwalhalla van Rutger staan meer dan 200 planten
  Play

  In het plantenwal­hal­la van Rutger staan meer dan 200 planten