Volledig scherm
Olcay Gulsen tijdens de Nederlandse premiere van Disney-film Cinderella. © ANP Kippa

'Beter Laat dan Nooit' van Olcay Gulsen nu al een succes, vervolg komt zeer waarschijnlijk

WAALWIJK - Volgens Willibrord Frequin wordt er al gesproken over een tweede seizoen van Beter laat dan nooit, het RTL-programma gepresenteerd door Olcay Gulsen uit Waalwijk. In het programma reist Frequin samen met Peter Faber, Gerard Cox en Barrie Stevens door Zuidoost-Azië.

,,Er wordt wel over gesproken, maar dat mag ik niet hardop zeggen. Ik denk dat als de kijkcijfers goed zijn en blijven, dat het er dik in zit", zei Frequin (76) dinsdag in de Veronica Ochtendshow met Giel. Frequin weet ook ook al dat Zuid-Amerika dan de bestemming wordt van de vier televisiecoryfeeën.

Inmiddels hebben al bijna een miljoen kijkers gekeken naar de eerste aflevering die vorige week dinsdag werd uitgezonden. In de tweede aflevering scheuren Willibrord, Peter, Barrie en Gerard samen met Olcay Gulsen in een racekart door Tokio.

  1. Gerechtshof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    Gerechts­hof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    WAALWIJK - Nog altijd is er geen uitsluitsel over de doorsteek tussen de Grotestraat en de Taxandriaweg in Waalwijk. Het gerechtshof in Den Bosch heeft de uitspraak in de slepende zaak tussen de familie Sebregts en de gemeente Waalwijk voor zich uitgeschoven. Waarom maakt het gerechtshof niet bekend. Ook de gemeente Waalwijk zegt geen idee te hebben. ,,Volgens onze advocaat is de uitspraak zonder opgaaf van reden uitgesteld.” De uitspraak staat nu gepland op 8 januari.