Volledig scherm
Olcay Gulsen tijdens de Nederlandse premiere van Disney-film Cinderella. SuperTrash Girls, het kinderlabel van modeontwerpster Gulsen, lanceert in samenwerking met Disney een gelimiteerde Cinderella-collectie. © ANP Kippa

Boksshow met Waalwijkse Olcay Gulsen geen groot succes

WAALWIJK - Het RTL-programma Boxing Stars blijft weinig kijkers trekken. De tweede aflevering van het programma waarin min of meer bekende Nederlanders in de boksring stappen, trok woensdagavond 259.000 kijkers.

Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek die donderdag zijn gepubliceerd. De eerste aflevering van het programma met Olcay Gülsen uit Waalwijk en Ruben Nicolai trok 273.000 kijkers. Het programma heeft geen plek verworven in de top 25 van best bekeken programma’s.

Andere shows die hun neerwaartse trend van de afgelopen weken niet konden keren, zijn de SBS-show Filmster gezocht met Tim Oliehoek, die slechts 103.000 kijker trok, en RTL Late Night met Twan Huys, waar 281.000 mensen voor opbleven.

De best bekeken programma’s van de woensdagavond waren de voetbalwedstrijd Benfica-Ajax (2 miljoen kijkers), het NOS Journaal (1,9 miljoen) en AVROTROS-klassieker Tussen Kunst en Kitsch (bijna 1,5 miljoen).