Volledig scherm
Een beeld van de hoek- en tussenwoningen. © Janssen de Jong Projectontwikkeling

Bouw project Buijtengoed van start

WAALWIJK - De Waalwijkse wijk Landgoed Driessen wordt verder uitgebreid. Woensdag is de start van de bouw van 27 woningen van het project Buijtengoed. 

De toekomstige bewoners verrichten de officiële handeling door tijdcapsules onder hun kavels te begraven. Ze krijgen daarbij hulp van wethouder Eric Daandels.

De woningen verrijzen op een locatie aan de Burgemeester de Geusstraat en de Frans Slaatsstraat. Het plan behelst de bouw van twee-onder-éénkappers, hoek- en tussenwoningen en stadswoningen. Overigens zijn alle 27 huizen van het project Buijtengoed al verkocht. Het plan wordt uitgevoerd door Janssen de Jong Projectontwikkeling en Janssen de Jong Bouw Zuid.

Volledig scherm
Een impressie van de stadswoningen. © Janssen de Jong Projectontwikkeling
  1. Zorgen en vragen over aanleg nieuwe containerhaven in Waalwijk; ‘Er komt maar één schip per dag’
    PREMIUM

    Zorgen en vragen over aanleg nieuwe container­ha­ven in Waalwijk; ‘Er komt maar één schip per dag’

    WAALWIJK - Wordt de nieuwe containerhaven in Waalwijk niet onnodig groot, zo wil de MER-commissie van de gemeente Waalwijk weten. De haven op bedrijventerrein Haven Acht krijgt twee dubbele laad- en losplaatsen, goed voor vier schepen. ,,Maar er komt maar één schip per dag", zegt de commissie die onderzoek doet naar de effecten die de aanleg van de haven heeft op het milieu.