Volledig scherm
Hans Maijers, de directeur van Bpr retail.foto Patrick Guitjens

Bpr retail breidt diensten uit

WAALWIJK - De BPRgroep in Waalwijk, die voortaan Bpr retail heet, breidt zijn diensten uit. Naast het tekenbureau, projectmanagement, realisatie en onderhoud biedt het bedrijf nu ook formule-ontwikkeling, instore communicatie, advies en facilitaire diensten aan.

Bpr retail zegt zich hiermee te richten op het volledig ontzorgen van (landelijke) retailorganisaties.

De naamswijziging komt voort uit de overname van het bedrijf in augustus 2012 door Hans Maijers, voorheen onder meer directielid van EM-TÉ Supermarkten. Onder leiding van de nieuwe directie stippelde het bedrijf de afgelopen maanden een aangescherpte koers uit. Recent verzorgde het onder meer de herinrichting van winkels van KPN, T-Mobile, The Body Shop en Charles Vögele en realiseerde het de nieuwe verfwinkels in 86 Gamma-bouwmarkten. Ook is een overeenkomst voor onderhoud en storingsmeldingen gesloten met Macintosh Fashion, voor 470 schoenenwinkels van onder meer Manfield, Invito en Scapino.

Het bedrijf heeft 19 medewerkers.

  1. Er zijn meer Poolse arbeidsmigranten in Brabant en ze zijn tevreden, maar kwetsbaar

    Er zijn meer Poolse arbeidsmi­gran­ten in Brabant en ze zijn tevreden, maar kwetsbaar

    TILBURG - Het aantal arbeidsmigranten uit Polen is sinds 2004 bijna vervijfvoudigd. De meesten van hen wonen in Brabant, Limburg en het westen van het land, hebben een betaalde baan, zijn tevreden en denken over vijf jaar nog in Nederland te wonen. Maar het soort werk maakt hen kwetsbaar. Dat blijkt uit het rapport ‘Bouwend aan een toekomst in Nederland’, dat het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP) dinsdag uit heeft gebracht.

Waalwijk, Heusden e.o.