Volledig scherm
© Erik Hazeleger

Eigenaar failliet speelparadijs Dolfino zet weer in op doorstart

* UPDATE 12.59 uur * WAALWIJK - Speelparadijs Dolfino in Waalwijk is opnieuw failliet verklaard. In overleg met de curator blijft het speelparadijs aan de Professor van Het Hoffweg in ieder geval tot en met maandag open. Eigenaar Erik Hazeleger zegt er alles aan te doen om ook na die tijd open te blijven.

Speelparadijs Dolfino ging in 2014 ook al failliet. Hazeleger nam de speelhal destijds over samen met zakenpartner Dennis Terlouw. Volgens Hazeleger zijn de financiële problemen ontstaan door tegenvallers in het eerste jaar. „We hebben veel kosten moeten maken en hadden een te kleine buffer.” De ondernemers kregen vooral te maken met tegenvallers rond het pand zelf. „Het was een gloednieuw speelparadijs dus je zou verwachten dat het goed was, maar de brandmeldinstallatie werd bijvoorbeeld afgekeurd.”

Deze dagen is Hazeleger druk in overleg gesprek met de curator. „We zijn op zoek naar een mede-investeerder. Onze intentie is absluut om door te gaan.” Volgens Hazeleger maakt Dolfino zeker kans. „We hebben genoeg bezoekers en draaien voldoende omzet.”

Waalwijk, Heusden e.o.