Volledig scherm
PREMIUM
© DMV Architecten

Gesteggel over aanbesteding brede school

BREDA/WAALWIJK - Zit de gemeente Waalwijk fout bij de aanbesteding van Kindcentrum Zanddonk of zoekt het gedupeerde Bertens Bouw spijkers op laag water? Daarover moet de voorzieningenrechter oordelen. 

'Dit gaat over een slecht doorlopen aanbestedingsprocedure waarin de gemeente Waalwijk steken heeft laten vallen en slordig heeft gehandeld'. Dat betoogt de advocaat van Bertens Bouw uit Tilburg gisteren bij de voorzieningenrechter in Breda. Het bedrijf won de gunning niet en mag Kindcentrum Zanddonk, waar basisscholen Pater van der Geld en Van der Heijden een plaats krijgen, niet bouwen. Dit is volgens Bertens onterecht. Het bedrijf spant daarom een kort geding aan. 

  1. De held van Waspik: 'Hij heeft geleden voor anderen die lijden'

    De held van Waspik: 'Hij heeft geleden voor anderen die lijden'

    Maarten van der Weijden is dinsdagmiddag nog maar net gearriveerd, of er stopt een auto bij zijn woning. Er staat een taart op de stoel naast de bestuurster. “Die ga ik Maarten overhandigen”, klinkt het vastberaden uit de mond van Johanny van der Westen. Ze is van de gelijknamige bakker in het naburige Raamsdonk. “We zijn vandaag gesloten, maar de prestatie van Maarten vonden we zo geweldig dat we een taart voor hem hebben gemaakt.” Speciaal voor deze topper staat erop.

Waalwijk, Heusden e.o.