In maart werd de laatste hand gelegd aan de truckparking op het industrieterrein aan de noordkant van Waalwijk. Inmiddels is hij open, maar truckers hebben de weg naar de betaalde parkeerplaats nog niet weten te vinden.
Volledig scherm
In maart werd de laatste hand gelegd aan de truckparking op het industrieterrein aan de noordkant van Waalwijk. Inmiddels is hij open, maar truckers hebben de weg naar de betaalde parkeerplaats nog niet weten te vinden. © Beeld Werkt

Gloednieuwe truckparking blijft leeg: 'Internationale chauffeurs vinden het veel te duur'

WAALWIJK - 'Wij zijn niet tevreden over de gang van zaken!' Als de gemeente Waalwijk dát antwoordt op raadsvragen over de vrachtwagenparkeerplaats Trucksafe - met uitroepteken - dan wil dat zeggen dat ze daar balen als een stekker.

0 reacties

  1. SGP Waalwijk wil duidelijkheid over 'teleurstellende' truckparking

    SGP Waalwijk wil duidelijk­heid over 'teleurstel­len­de' truckpar­king

    WAALWIJK - De Waalwijkse oppositiepartij SGP wil duidelijkheid over de truckparking die achter de Van Hilststraat in Waalwijk ligt. De parking ging in september open, maar de uitbater had nog behoorlijk wat werk te doen gaf hij destijds aan. Sindsdien is er volgens de SGP echter weinig veranderd en is de parking 'een desolaat terrein' geworden. De partij heeft vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders.