Volledig scherm
Gowaalwijk.nl © Gemeente Waalwijk

Gowaalwijk.nl: overzicht voor activiteiten en evenementen in Waalwijk

WAALWIJK - Alles wat zich in Waalwijk afspeelt op sportief en cultureel gebied, gezondheid en bewegen aangekondigd op een overzichtelijke website. Dat is het idee achter de website Gowaalwijk.nl, die de gemeente in september lanceert. 

De gemeente heeft verenigingen en organisaties benaderd om hun eigen aanbod op de nieuwe website te zetten. Rond de honderd 'deelnemers' hebben al aangegeven mee te willen doen met de website. 

Het idee van de website komt uit de koker van de gemeente zelf, maar wel vanuit de wens van sport- en cultuurorganisaties die hun activiteiten beter voor het voetlicht willen brengen. Wethouder John van den Hoven benadrukt daarbij dat het gaat om evenementen in alle drie kernen van de gemeente Waalwijk. ,,Ook Waspik en Sprang-Capelle komen aan bod."

Onder de naam GO gaat de gemeente activiteiten en evenementen promoten bij alle inwoners. Op de nieuwe website staat vanaf 20 augustus een overzicht met alle informatie van de organisatoren, activiteiten en evenementen. September staat in het teken van de 'feestelijke lancering' van GO.