Volledig scherm
Gowaalwijk.nl © Gemeente Waalwijk

Gowaalwijk.nl: overzicht voor activiteiten en evenementen in Waalwijk

WAALWIJK - Alles wat zich in Waalwijk afspeelt op sportief en cultureel gebied, gezondheid en bewegen aangekondigd op een overzichtelijke website. Dat is het idee achter de website Gowaalwijk.nl, die de gemeente in september lanceert. 

De gemeente heeft verenigingen en organisaties benaderd om hun eigen aanbod op de nieuwe website te zetten. Rond de honderd 'deelnemers' hebben al aangegeven mee te willen doen met de website. 

Het idee van de website komt uit de koker van de gemeente zelf, maar wel vanuit de wens van sport- en cultuurorganisaties die hun activiteiten beter voor het voetlicht willen brengen. Wethouder John van den Hoven benadrukt daarbij dat het gaat om evenementen in alle drie kernen van de gemeente Waalwijk. ,,Ook Waspik en Sprang-Capelle komen aan bod."

Onder de naam GO gaat de gemeente activiteiten en evenementen promoten bij alle inwoners. Op de nieuwe website staat vanaf 20 augustus een overzicht met alle informatie van de organisatoren, activiteiten en evenementen. September staat in het teken van de 'feestelijke lancering' van GO. 

  1. Gerechtshof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    Gerechts­hof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    WAALWIJK - Nog altijd is er geen uitsluitsel over de doorsteek tussen de Grotestraat en de Taxandriaweg in Waalwijk. Het gerechtshof in Den Bosch heeft de uitspraak in de slepende zaak tussen de familie Sebregts en de gemeente Waalwijk voor zich uitgeschoven. Waarom maakt het gerechtshof niet bekend. Ook de gemeente Waalwijk zegt geen idee te hebben. ,,Volgens onze advocaat is de uitspraak zonder opgaaf van reden uitgesteld.” De uitspraak staat nu gepland op 8 januari.