Volledig scherm
Onder grote belangstelling werd vrijwilliger Huub van Seters in Den Bolder benoemd tot erelid van de vereniging. © Marcel Donks

Huub van Seters benoemd tot erelid van Den Bolder in Waspik

WASPIK - Op een goed bezochte nieuwjaarsreceptie van vereniging Den Bolder vrijdagavond in het gelijknamige sociaal cultureel centrum werd vrijwilliger Huub van Seters (72) benoemd tot erelid van Den Bolder. Hij ontving de oorkonde uit handen van voorzitter Martin van Steijn.

Voorafgaand aan de huldiging gaf Van Steijn aan dat het goed gaat met het sociaal cultureel centrum. Den Bolder draait op de beheerders na volledig op vrijwilligers en ondanks het feit dat veel mensen geen tijd hebben om zich als vrijwilliger in te zetten, heeft Den Bolder een stabiel vrijwilligersbestand. De speech van de voorzitter werd abrupt afgebroken toen Sinterklaas met zijn Piet de zaal in kwam.

De Sint gaf aan verlaat te zijn, met als reden dat hij nog een grote verrassing in petto had. Die verrassing leek burgemeester Kleijngeld die als een duvel uit een doosje ten tonele verscheen met een van zijn wethouders. Het draaide echter niet om de burgervader, maar om supervrijwilliger Huub van Seters die volgens de burgemeester iedere dag meerdere uren in Den Bolder te vinden is. 

Van Seters maakt deel uit van verschillende werkgroepen en clubs binnen de vereniging en is bij iedereen graag gezien. Hij mag zich als erelid scharen in het rijtje met andere Bolder coryfeeën als Anton Kemmeren en Kees van Dongen.

Volledig scherm
Onder grote belangstelling werd vrijwilliger Huub van Seters in Den Bolder benoemd tot erelid van de vereniging. © Marcel Donks
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement