Volledig scherm
De natuurspeeltuin in Waspik is inmiddels geopend. © Marcel Donks

Inschrijving derde 'Het Beste idee van Waalwijk' geopend

WAALWIJK  - Iedereen met een goed idee voor straat, buurt, wijk of  hele gemeente Waalwijk kan zich aanmelden voor de derde editie van 'Het Beste Idee van Waalwijk'.  Over de beste inzendingen wordt 50.000 euro verdeeld. 

De wedstrijd draait om ideeën die zorgen dat wonen, werken en recreëren in de gemeente Waalwijk de moeite waard blijft voor nu en in de toekomst. Het idee moet nieuw zijn voor Waalwijk, nog niet zijn gestart en nuttig zijn voor de lokale samenleving. 

Presenteren

De gemeente roept iedereen op zijn idee aan te melden. Twintig initiatieven krijgen de kans om op dinsdagavond 18 september hun idee in vijf minuten te presenteren aan een panel in sporthal De Slagen in Waalwijk. 

Vorig jaar vielen de natuurspeeltuin in Waspik, de kruidentuin in Sprang-Capelle, een project voor begeleiding van Nederlandse taal en integratie, kunst in bushokjes Waalwijk en een project om buurtbanken in Waspik te plaatsen in de prijzen

Aanmelden

Aanmelden kan tot 10 september via www.waalwijk.nl/besteidee. Telefonisch aanmelden kan via Margriet Rijna van de gemeente op 0416-683456

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement