Volledig scherm
© Erik Hazeleger

Kans op doorstart failliet speelparadijs Waalwijk

WAALWIJK - Speelparadijs Dolfino in Waalwijk dat half mei failliet werd verklaard, maakt kans op een doorstart. Volgens de curator is er een kijkdag geweest voor geïntresseerde partijen en wordt er een dezer dagen een bieding van een overnamekandidaat verwacht.

Het speelparadijs aan de Professor van Het Hoffweg in Zanddonk ging vorige maand voor de tweede keer in zijn jonge bestaan failliet. Dolfino opende in 2013 voor het eerst de deuren, maar ging anderhalf jaar later ten onder. Ondernemers Erik Hazeleger en Dennis Terlouw namen het speelparadijs destijds over, maar onlangs kwamen ook zij dus in de financiële problemen.

Hazeleger hoopt toch op een doorstart van het speelparadijs. Het liefst wil hij samen met een investeerder verder. Volgens de ondernemer kampte het bedrijf met opstartproblemen. Zo kregen de eigenaren te maken met onverwachte kosten omdat bijvoorbeeld de brandmeldinstallatie werd afgekeurd. "Maar het laatste jaar ging het goed. We hadden veel bezoekers en genoeg omzet.”

Waalwijk, Heusden e.o.