Volledig scherm
Naber Plastics in Waalwijk pakt prestigieuze bedrijventrofee . © Joris Buijs/ Beeld Werkt

Naber Plastics in Waalwijk pakt prestigieuze bedrijventrofee

TILBURG/WAALWIJK - De meest prestigieuze ondernemersprijs in het Hart van Brabant belandt dit jaar in Waalwijk. Naber Plastics is de winnaar van de BOV-trofee.

De onderscheiding voor de beste ondernemersvisie is donderdagavond uitgereikt in de Koepelhal in de Tilburgse Spoorzone. 'Voorsprong door innovatie' was dit jaar het thema. Spuitgietbedrijf Naber Plastics onderscheidde zich volgens de jury het meest. Het liet Havep in Goirle (bedrijfskleding) en Van Eerd in Tilburg (verpakkingen van vouwkarton) achter zich.

Naber Plastics is een echt familiebedrijf dat zich sinds 1989 stevig heeft ontwikkeld. Het maakt kunststof producten voor onder meer de voedingsindustrie en retail en bloementransport. Tot de eigen innovaties behoren constructiespeelgoed, afsluitingen van saladebakjes en de behuizing van elektrische laadpalen.

De JK Junior Trofee voor startende ondernemingen ging naar Pathema uit Goirle, een bedrijf in chemievrije koel- en proceswaterbehandeling.

Het was de 17e keer dat de prijs, ingesteld door de Junior Kamer Hart van Brabant, werd uitgereikt. Ruim 700 ondernemers en aanhang woonden het door de Juniorkamer georganiseerde avondvullend evenement bij.

Volledig scherm
Vertegenwoordigers van de drie finalisten in gesprek met presentator Winston Gerschtanowitz. Tweede van rechts Wim Naber van Naber Plastics. © Ben Ackermans/BD

Waalwijk, Heusden e.o.