Volledig scherm
PREMIUM
Het overlijden van Drunenaar Frans Oosterbaan, zondag kort nadat hij finishte in De 80 van de Langstraat is, hard aangekomen. © Beeld Werkt

Organisatie van 'De 80' hult zich in stilzwijgen na overlijden deelnemer

WAALWIJK - Het overlijden van de 74-jarige deelnemer Frans Oosterbaan aan De 80 van de Langstraat levert veel vragen op. Het bestuur hult zich in stilzwijgen.

Het overlijden van Drunenaar Frans Oosterbaan, zondag kort nadat hij finishte in De 80 van de Langstraat, is hard aangekomen. Vele honderden mensen betuigden hun medeleven, onder meer op de Facebookpagina van De 80. In samenspraak met de gemeente kwam het bestuur maandagmiddag met een persbericht waarin het overlijden van Oosterbaan bekend werd gemaakt. 

  1. Vechtersbaas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeerkaart: 'Hij begon met schoppen’

    Vechters­baas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeer­kaart: 'Hij begon met schoppen’

    KAATSHEUVEL/TILBURG - De 38-jarige man uit Tilburg die dinsdag werd aangehouden na een vechtpartij bij de Efteling, gaat aangifte doen tegen een medewerker van het pretpark. Dat laat zijn advocaat Geoffrey Woodrow weten aan het Brabants Dagblad. Volgens zijn cliënt is niet hij, maar de medewerker met het geweld begonnen. De Efteling en de politie willen zolang het onderzoek loopt niet reageren.