Volledig scherm
PREMIUM
Spandoeken bij Het Fort in Waalwijk tegen de komst van 15 arbeidsmigranten in een huis © Sylvia Van De Ven - Molendijk

Rechtszaak om weigeren vergunning arbeidsmigranten Het Fort Waalwijk

WAALWIJK - De rechter moet zich opnieuw buigen over de vergunning voor de huisvesting van vijftien arbeidsmigranten in een woning in Het Fort. De gemeente Waalwijk weigert de vergunning alsnog, maar de eigenaar van de woning gaat daar niet mee akkoord.

De beslissing van het Waalwijkse college van B en W om de vergunning voor Het Fort alsnog te weigeren, kwam voor velen als donderslag bij heldere hemel. Voor raadsleden die zich via deze krant op de hoogte moesten stellen, omwonenden die niet hadden verwacht dat de gemeente van standpunt zou veranderen en niet in de laatste plaats de eigenaar van de woning, die dacht afspraken te hebben met de gemeente.

  1. Gerechtshof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    Gerechts­hof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    WAALWIJK - Nog altijd is er geen uitsluitsel over de doorsteek tussen de Grotestraat en de Taxandriaweg in Waalwijk. Het gerechtshof in Den Bosch heeft de uitspraak in de slepende zaak tussen de familie Sebregts en de gemeente Waalwijk voor zich uitgeschoven. Waarom maakt het gerechtshof niet bekend. Ook de gemeente Waalwijk zegt geen idee te hebben. ,,Volgens onze advocaat is de uitspraak zonder opgaaf van reden uitgesteld.” De uitspraak staat nu gepland op 8 januari.