Volledig scherm
Scouting. © Thinkstock

Scouting Meierijstad wil praten over jeugd

SCHIJNDEL - De scoutingverenigingen Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode willen in overleg met de gemeenteraad van Meierijstad over ‘positief jeugdbeleid’. Dat schrijven zij in een brief aan de gemeenteraad.

,,Meer dan ooit is het noodzakelijk dat onze jeugd het verschil leert kennen tussen goed en kwaad, tussen vrijheid van meningsuiting en smaad en leert samen te werken in een tijd waarin de individualisering meer en meer de overhand krijgt”, schrijft secretaris Mark van Engeland van Scouting Schijndel namens de drie scoutinggroepen.

De drie hopen op korte termijn met de gemeenteraad in gesprek te kunnen.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gerechtshof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    Gerechts­hof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    WAALWIJK - Nog altijd is er geen uitsluitsel over de doorsteek tussen de Grotestraat en de Taxandriaweg in Waalwijk. Het gerechtshof in Den Bosch heeft de uitspraak in de slepende zaak tussen de familie Sebregts en de gemeente Waalwijk voor zich uitgeschoven. Waarom maakt het gerechtshof niet bekend. Ook de gemeente Waalwijk zegt geen idee te hebben. ,,Volgens onze advocaat is de uitspraak zonder opgaaf van reden uitgesteld.” De uitspraak staat nu gepland op 8 januari.