Volledig scherm
Liefhebbers van Amerikaanse vans kunnen hun hart ophalen in Waspik. © Vencounter.nl

Smullen voor liefhebbers van Amerikaanse vans: Tweede VenCounter in Waspik

VIDEOWASPIK - Op het weiland van boer Frank de Bont aan de Geallieerdenweg in Waspik verrijst een kampeerterrein. De Amerikaanse vans die bij de tenten in opbouw staan, verraden dat het gaat om de internationale Van-meeting die Stichting VenCounter dit Pinksterweekend houdt.


Vorig jaar was het weiland van De Bont voor het eerst decor voor de meeting van liefhebbers van Amerikaanse vans uit binnen- en buitenland. Het beviel de organisatie en deelnemers zo goed dat het weiland meteen voor dit jaar werd vastgelegd. 

Naar verwachting zullen meer dan honderd liefhebbers uit binnen- en buitenland het weekend doorbrengen in Waspik. Iedereen is welkom te komen kijken naar de vans. 

Redneck supersmoker

Op zondag 20 mei is er een uitgebreid programma om meer bezoekers te kunnen ontvangen. Dan staat er een redneck supersmoker van Gazsinker uit De Moer en vanaf 14.00 uur is er live muziek  door Rock-a- Billy countryrockband Tom Cherry and the Tennessee Three. 

Ook is er een gezellige USA-market op het VenCounterplein. Voor de kinderen zijn er twee springkussens en is er een stormbaan van 15 meter lang in de vorm van een Amerikaanse truck. De toegang is gratis.

Een impressie van de eerste VenCounter in Waspik:

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement