Volledig scherm
© Djemm!

Theatergroep Djemm! speelt 'Legally Blonde' in Waalwijk

WAALWIJK – De Waalwijkse musicalgroep Djemm! speelt op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober de voorstelling ‘Legally Blonde’ in Waalwijk.

De theatergroep heeft de rechten verkregen van de feelgood musical en de wereldberoemde verfilming. Vanaf januari is de groep bezig met het repeteren van het stuk. Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober is Legally Blonde te zien in Theater De Leest aan het Vredesplein 12 in Waalwijk.

Het verhaal gaat over de blonde Elle Woods, een populair en modebewust meisje uit Beverly Hills. Haar leven lijkt op orde, totdat haar vriend haar dumpt omdat hij haar te dom vindt. Elle besluit hierop naar Harvard te gaan.

Djemm! won twee jaar geleden en vorig jaar het muziekfestival in De Doelen in Rotterdam. De regie en choreografie van Legally Blonde zijn in de handen van Aukje Nieuwenhuijze. Daarnaast zijn muzikaal leider Ruud Verkoeijen en vocal coach Edit Bartos betrokken bij het stuk.

Kaartjes voor de voorstellingen van Legally Blonde kosten 18,50 euro en voor kinderen t/m 15 jaar en CJP-pashouders 15 euro. Deze zijn te verkrijgen via de website van De Leest. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 begint de voorstelling om 20.15 uur en op zondag 9 om 14.00 uur.

Waalwijk, Heusden e.o.