Volledig scherm
Bucket Boys storten zestien kuub paardenmest op stoep van DMG Waalwijk © Youtube

Video | Bucket Boys storten zestien kuub paardenmest op stoep van Mandemakers in Waalwijk

WAALWIJK - Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove, op YouTube beter bekend als de Bucket Boys, hebben zestien kuub paardenmest gestort op de stoep van het hoofdkantoor van De Mandenmakers Groep in Waalwijk.

Het filmpje, dat ze 30 januari op hun YouTube-kanaal hebben geplaatst, is een protest tegen de annuleringsregeling die het bedrijf heeft. De Bucket Boys zeggen in hun programma Koning Klant dat veel mensen de dupe zijn van de kleine lettertjes in een contract dat ze in de loop van de aankoop van keuken of badkamer tekenen, waarbij bij annulering 30 procent van de aankoopsom dient te worden betaald.

De Bucket Boys leveren eerst met het fictieve bezorgingsbedrijf De Grote Boodschap een pakketje en laten tekenen voor ontvangst. In de kleine lettertjes staat dat er 55 ton paardenmest wordt besteld bij Simply the Mest.

Als ze met de vrachtwagen voor de deur staan, annuleert DMG de bestelling. Joep en Thijs waarschuwen voor de annuleringsregeling van Simply the Mest en storten vervolgens zestien kuub - dertig procent van 55 kuub - bij DMG op de stoep.

We roepen iedereen op deze video te delen, zodat De Mandemakers Groep stopt met deze slinkse en misleidende verkooppraktijken! SUBSCRIBE HIER: http://bit.ly/AbonneerOpBucketBoys Een ronduit agressieve verkoopstijl, tekenen voor iets waar je totaal geen weet van hebt en dan een annuleringsregeling hanteren van 30%. Dit is slechts een kleine greep uit de duizenden klachten over De Mandemakers Groep, het bedrijf achter keukengiganten als de KeukenConcurrent​, Keuken Kampioen​, Keukenloods​, Piet Klerkx​ en Keukenmaxx​. Klanten voelen zich voorgelogen en belazerd. Dus wij vonden het tijd om ze een koekje van eigen deeg te geven en ze eens flink "te kakken" te zetten! Volg de ons op Social Media: Facebook: http://www.facebook.com/bucketboystv Insta: http://instagram.com/bucketboystv Twitter: http://twitter.com/bucketboystv Vrienden worden?!: Insta Thijs: http://instagram.com/thecrazydrummer Insta Joep: http://instagram.com/the_crazytrucker Snap: DEMEEUW