Volledig scherm
Indrukwekkende luchtkussens zorgden voor waterrijke hindernissen © Marcel Donks

Volop waterplezier tijdens zeskamp in Waspik

WASPIK - Na een regenachtige eerste editie werd zondag 26 juni de tweede zeskamp naast buurthuis ’t Schooltje in Waspik-Boven gehouden. Indrukwekkende luchtkussens zorgden voor waterrijke hindernissen en veel vreugde bij de deelnemers. De weergoden waren de organisatie, een werkgroep die zich inzet voor verbetering van de leefbaarheid in Waspik-Boven, dit jaar beter gezind.

Vorig jaar was een luchtkussen op de parkeerplaats van ’t Schooltje de grote eyecatcher van de zeskamp. De organisatie deed er dit jaar nog een flinke schep bovenop. Een luchtkussen met een hoogte van 5 meter diende als klimtoestel met touwladders, waarna de deelnemers van 4 meter hoogte naar onder moesten springen. Met name bij de jonge deelnemers zorgde de vrije vak voor de nodige twijfel.

Het waren vooral vrienden- en bedrijventeams en teams vanuit de plaatselijke voetbalvereniging die aan de zeskamp meededen. Vanuit ’t Schooltje was er een terras met muziek en ook bij het tegenover gelegen Carmelietje was het op het terras goed toeven voor de toeschouwers. De zeskamp verliep goed en vraagt om een derde editie in 2017.

Waalwijk, Heusden e.o.