Volledig scherm
© Thinkstock

Waalwijker (14) aangehouden bij inbraak in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL/WAALWIJK - Een 14-jarige jongen uit Waalwijk is vrijdag aangehouden nadat hij met twee andere verdachten probeerde in te breken in een chalet.

Rond 23.15 uur probeerden de drie daders in te breken op een camping in Kaatsheuvel. De bewoner van het chalet wist een van de daders, een jongen van 14, vast te houden. De twee anderen konden ontkomen.

De vastgehouden verdachte werd overgedragen aan de politie. Agenten hebben gezocht naar de andere twee verdachten, maar deze zijn niet gevonden.

  1. Gerechtshof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    Gerechts­hof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    WAALWIJK - Nog altijd is er geen uitsluitsel over de doorsteek tussen de Grotestraat en de Taxandriaweg in Waalwijk. Het gerechtshof in Den Bosch heeft de uitspraak in de slepende zaak tussen de familie Sebregts en de gemeente Waalwijk voor zich uitgeschoven. Waarom maakt het gerechtshof niet bekend. Ook de gemeente Waalwijk zegt geen idee te hebben. ,,Volgens onze advocaat is de uitspraak zonder opgaaf van reden uitgesteld.” De uitspraak staat nu gepland op 8 januari.
  2. Vechtersbaas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeerkaart: 'Hij begon met schoppen’

    Vechters­baas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeer­kaart: 'Hij begon met schoppen’

    KAATSHEUVEL/TILBURG - De 38-jarige man uit Tilburg die dinsdag werd aangehouden na een vechtpartij bij de Efteling, gaat aangifte doen tegen een medewerker van het pretpark. Dat laat zijn advocaat Geoffrey Woodrow weten aan het Brabants Dagblad. Volgens zijn cliënt is niet hij, maar de medewerker met het geweld begonnen. De Efteling en de politie willen zolang het onderzoek loopt niet reageren.