Volledig scherm
Loes Vos en Bart van Iersel met dochter Amber en hond Bikkel voor Maison Les Galettes in Frankrijk.

Waalwijks gezin dat naar Frankrijk emigreerde te zien in Ik Vertrek

WAALWIJK - Van werken bij de Rabobank in Waalwijk naar bed and breakfast Maison Les Galettes in midden-Frankrijk. Na een half jaar aanpoten zijn Bart van Iersel en Loes Vos het al niet meer anders gewend. Zaterdagavond 13 januari zijn ze om 21.35 uur te zien op NPO 1 in Ik Vertrek.

De reuzenstap die het koppel samen met dochter Amber en hond Bikkel maakte, werd op camera vastgelegd door het populaire tv-programma Ik Vertrek. De camera's draaiden al sinds voor de verhuizing in mei en volgden de eerste stappen van het gezin in de horeca. Op zaterdag 13 januari is het dan eindelijk zover, dan staat Ik Vertrek in het teken van het Waalwijkse stel.

Quote

Met de taal ging niet alles even goed en we hadden geen horeca-ervaring

Loes Vos

Loes Vos heeft nog geen dag spijt van de verhuizing, laat ze weten vanuit haar Franse woning. ,,Het is heerlijk leven hier op het platteland. We hebben eindelijk tijd om een beetje te klussen aan onze woning en de omgeving te ontdekken."

 De zaken met Maison Les Galettes gaan goed. ,,Vanaf onze verhuizing tot eind september was het hartstikke druk. Dan kom je in een flow, want je moet door", zegt Vos. ,,We zijn wel moe geweest, maar we hebben zoveel leuke mensen gezien en zoveel leuke reacties gehad dat al het werk zeker de moeite waard maakt." 

Verrassing

De uitzending van Ik Vertrek hebben ze ook zelf nog niet gezien. Vos: ,,Dat wordt ook voor ons een grote verrassing. Heel spannend." Of het alleen een succesverhaal wordt? ,,Grote tegenslagen hebben we niet gehad, maar soms doe je toch domme dingen. Met de taal ging niet alles even goed en we hadden geen horeca-ervaring. Ik Vertrek heeft vast genoeg materiaal gevonden", lacht Vos. 

Volledig scherm
© Loes Vos
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Waalwijk, Heusden e.o.