Volledig scherm
De jeugd had er veel zin in tijdens de zeskamp © Marcel Donks

Waterpret en kindervreugde tijdens Waspikse zeskamp in het park

WASPIK - Veel kindervreugde zondagmiddag in het park aan de Raadhuistraat in Waspik. Zomerkamp organiseerde er het jaarlijkse Zomerkamp at the Park voor Waspikse jeugd van 6 tot 14 jaar. De zeskamp is een opmaat naar het Zomerkamp dat traditioneel de zomervakantie inluidt voor de Waspikse jongens en meiden.

Het kost de vrijwilligers van het Zomerkamp geen enkele moeite om voldoende jeugd enthousiast te krijgen voor deelname aan de zeskamp. Ook het organiseren van de zeskamp gaat de vrijwilligers goed af.

Zeskamp
Het park aan de Raadhuisstraat was zondagmiddag goed gevuld met jongens en meiden in badkleding die leuke spellen van de zeskamp afwerkten. Verdeeld in verschillende groepen legden zij een circuit af met spellen die vooral met water te maken hadden; de weergoden waren de organisatie goed gezind waardoor er veel kindervreugde was in het park.

Vakantiegevoel
Niet alleen de jeugd genoot. Veel ouders en grootouders stonden aan de kant met een biertje in de hand te genieten van hun kroost. De muzikale invulling zorgde voor een zomerse sfeer waarbij het vakantiegevoel begon te kriebelen. Veel plezier hadden de jeugd en de toeschouwers op onderdelen als de zeepbaan en de stormbaan. Over drie weken kunnen 112 Waspikse jongens en meisjes van 9 tot 16 jaar zich klaarmaken voor een week ’back to basic’ tijdens het Waspikse Zomerkamp in Heeswijk-Dinther.

Volledig scherm
Kinderen genoten van verschillende spelletjes © Marcel Donks

Waalwijk, Heusden e.o.