Volledig scherm
PREMIUM
Maan trad vorig jaar op tijdens Waalwijk Ontmoet. © Foto Jan Stads / Pix4Profs

Weer nieuwe opzet Waalwijk Ontmoet, met kansen voor iedereen

WAALWIJK - Een nieuwe editie, dus een nieuwe opzet rond de verkiezingen van Waalwijk Ontmoet. Ditmaal zonder jury die alvast een selectie maakt, maar met de speciale prijs Waalwijker van het jaar. 

Het is ieder jaar weer een crime: hoe regel je dat de verkiezing van Waalwijks besten in sport,cultuur en vrijwilligerswerk ordelijk en vooral eerlijk verloopt. Met alleen een jury kom je er niet meer. Vorig jaar kwam daar een stemming via Facebook bij, waardoor ‘de kleintjes’ gelijk op achterstand stonden. Daarom nu de volgende stap: Waalwijkers dragen de kandidaten voor en kunnen stemmen op hun favorieten. Daarnaast is er een aparte categorie waar het college van B en W prijzen uitdeelt. 

  1. Gerechtshof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    Gerechts­hof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    WAALWIJK - Nog altijd is er geen uitsluitsel over de doorsteek tussen de Grotestraat en de Taxandriaweg in Waalwijk. Het gerechtshof in Den Bosch heeft de uitspraak in de slepende zaak tussen de familie Sebregts en de gemeente Waalwijk voor zich uitgeschoven. Waarom maakt het gerechtshof niet bekend. Ook de gemeente Waalwijk zegt geen idee te hebben. ,,Volgens onze advocaat is de uitspraak zonder opgaaf van reden uitgesteld.” De uitspraak staat nu gepland op 8 januari.