Kristian van der Knaap (44) werkt al sinds 1997 bij Knaap Bouwbedrijf, maar is sinds een aantal jaren de algemeen directeur geworden.
Volledig scherm
PREMIUM
Kristian van der Knaap (44) werkt al sinds 1997 bij Knaap Bouwbedrijf, maar is sinds een aantal jaren de algemeen directeur geworden. © Frank de Roo

Kristian (44) begon bij de administratie, maar werd uiteindelijk de directeur van dit familiebedrijf

Wat ooit begon als een tweemans timmerbedrijf in Zevenhuizen, is in meer dan honderd jaar tijd uitgegroeid tot een aannemersbedrijf met 45 man personeel. Kristian van der Knaap (44) mag zich sinds 2017 de algemeen directeur van Knaap Bouwbedrijf in Rotterdam-Nesselande noemen. Na de opvolging van zijn oom Leo van der Knaap is hij de vierde generatie aan het hoofd.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?